9 gânduri despre “SheDoctor facto

 1. Si medicul de familie care nu te examineaza daca nu ii dai spaga … e tot victima directorilor de spital?! Sau medicul de familie caruia ii dai spaga, iti pune un diagnostic si apoi iti da un antibiotic aiurea care nu „lucreaza” deloc impotriva infectiei respective?

  Constiinta lipseste cu desarvarsire in sistemul medical de stat … pentru ca nimeni nu ii controleaza si nimanui nu ii pasa de pacient. Cei din sistemul privat, sunt obligati sa aiba constiinta … acolo nu se inchid ochii la orice 😉

  • Da, pai scuza-ma, cand la stat toti pilosii se pun intre ei directori numai pentru favoruri…. Ce vrei? Asa, in sistem privat, e fair play. Doctorul munceste si isi respecta pacientul, dar isi primeste si banii. Pacientul plateste, dar isi primeste serviciile dorite.

 2. Hmm … uite eu de exemplu beneficiez si de un abonament la o clinica privata. Si nu exista comparatie. Si nu vorbesc de aparatura. Ci de cum ti se vorbeste si cum esti tratat.
  Si abonamentul acela nu costa foarte mult.

 3. Ingrijirea medicala depinde de mai multi factori. Medicina primara, fondurile alocate si calitatea serviciilor conteaza in egala masura. Stam prost la toate capitolele. Medicii sunt obligati sa lucreze cu aparaturi vechi sau proaste (cum zicea un profesor „medicii in romania fac orice cu stetoscopul”), nu exista suficienti medici, suficiente cabinete si suficiente fonduri.
  Pe de alta parte, exista acei medici care nu isi fac treaba. Nu suntem toti la fel, asa ca este o mare greseala sa gandim cum ne dicteaza mass-media si sa zicem ca toti medicii sunt corupti sau prosti. Sunt meditatizate toate erorile, fara sa se mai tina cont atunci de reusite. Si partea proasta e ca toti medicii sunt bagati in aceeasi oala, ceea ce este ilogic sa facem – exista si medici buni si medici prosti.
  Nu mai intru in sistemul de asigurari, care este pus la colt, nu la punct, din pacate.
  Deci, cu atatea deficiente, trageti singuri concluziile.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s